9. huhti, 2015

Reseptit lentää mun uniin

Mikko Kuustonen lauloi, että "Enkelit lentää sun uniin", mutta mulla lentääkin reseptit ja ruoka-aiheet yleensäkin. Otsikko ehkä hieman liioittelee, koska nytkään en oo juuri nukkunut vaan ollut hämärän rajamailla koko yön. Jossain välissä vähän nukahtanut, mutta sitten sain taas jonkun ihanan reseptin mieleen ja sehän piti heti mennä kirjoittamaan ylös.

Ruokaunet, ne on mielenkiintoisia. Se, että näen niin paljon unia ruuista, on varmasti syy mun lihomiseen. Mähän syön unissani lähes koko ajan. Tai jos en unissani syö, unet liittyy jollain lailla ruokaan kuitenkin. Johtuukohan unet  siitä, että katson niin paljon ruokaohjelmia, mietin omia reseptejäni ja teen sitä ruokaa joka päivä, monta kertaa päivässä jopa. Vai onko mulla joku geenivirhe? Missähän näitäkin tutkitaan? Psykiatrisella?

Viime yön reseptistä saa heti huomenna nauttia Jenni. Sitä ei tietenkään tässä paljasteta vaan laitetaan sitten tänne muiden reseptien joukkoon. Pitäisi muutenkin saada kaikki päässä olevat reseptit tänne ja äkkiä. Pikkuhiljaa..... nyt meen yrittämään, joskos sais nukuttua hetken. Ja jos ei, niin sitten leivon vaikka tomaattisämpylöitä. Ja kunhan kaupat aukeavat, haen uuden muistiinpanovihkon. Pinkeillä kansilla.