11. loka, 2015

Sydän tekee, miten sydän haluaa....

Otsikko sen sanoo: sydän tekee, miten sydän haluaa. Kuuntelen Antti Tuiskun kappaletta Hyökyaalto ja se on aina kolahtanut muhun täysillä. Tänään on juuri taas tuollainen hyökyaalto-fiilis. Vaikka flunssa on päällä -olo on ihanan onnellinen. Joo - kyllä - taas tätä ällömageeta touhua. Mutta kun tää vuosi vaan on ollut yhtä hyökyaaltoa - ensin superonnellinen, sitten taas superpettynyt, ei välttämättä surullinen kuitenkaan.  Mä nyt en vaan ole ihminen, joka jää tuleen makaamaan - kohti uusia pettymyksiä vaan. Koska siinä välissä on niitä ihania hetkiä. Ne on ne elämässä kantavat voimat.

Jottei tästä tulisi ihan ällömageeta, niin kerronpa tässä, että viime aikoina on kaikki kodinkoneet pikkuhiljaa rikkoontuneet: ensin meni telkkari. Kun telkkari hajosi, tajusin, etten edes tarvitse sitä. Hyvin on mennyt kolme kuukautta ilman telkkaria. Sitten hajosi astianpesukone. No, ilman sitäkin on tultu toimeen. Ehkä ostan uuden, ehkä en. Kun pyykinpesukone hajosi, silloin kyllä harmitti tosissaan. Ilman pyykinpesukonetta on kyllä hankalaa. Taloyhtiössä ei ole pesutupaa. Nyt on uusi kone pyörinyt viikon - parhaillaankin. Välillä vaan käyn kylppärissä katsomassa ja ihmettelemässä, kun kone pyörii. Onnea sekin on, että on toimiva pyykinpesukone.  Sitten tällä viikolla hajosi jääkaappi. No, sekin harmitti ihan älyttömästi. Olin juuri käynyt kaupassa lataamassa sen täyteen viikonlopun reseptejä varten. Kaikki roskiin. Loppukamat parvekkeelle.

.......kauniina päivänä tuut , laulaa Antti. Mä haluun ajatella sen nyt tarkoittavan,  että se uusi jääkaappi tulee. Muulle ei nyt ole tarvetta. Kaikki on just niin hyvin. Sydän tekee, miten sydän haluaa......tai sitten järki astuu peliin.

Voimaannuttavaa loppusyksyä kaikille!