Provenalla leivottua

Provenan tuotteilla leivottuja löytyy Mervin magoisten suolaisista ja mageista. Tässä lähinnä tuotteiden esittelyä.

Tämä Oat Bread Mix on todella helppo tehdä hyvää vuokaleipää tai vaikka sämpylöitä. Sellaisenaankin tulee hyvää, mutta lisään yleensä jotain siemeniä joukkoon tai hassepähkinämurskaa.

Instant Oat Meal Natural. Yksi minuutti ja puuro on valmis. Hyvää ja niin pehmeää. Tähän lisäksi marjoja tai avocadoa tai vaikka raejuustoa ja kookosöljyä. Proteiinin lisäksi saat rautaa, B1-vitamiinia ja tietenkin ravintokuitua. Yhdessä pussillisessa on 150 kcal.

Luottotuotteeni. Näitä isoja puhtaita kaurahiutaleita laitan melkein kaikkeen leivontaan. Lisäksi raakapuuroa ja tietysti ihan haudutettua puuroa. Paljon kuituja ja hyvää kauran makua.

Instant Oat Meal Natural -puuroa ja mansikkaa basilikan kera. Hieman myös itsetehtyä Cashewmaitoa lorautettu joukkoon.

Jumbo Oatseja tässäkin vuokaleivässä käytetty. Lisänä ainoastaan siemeniä ja vettä.

Instant Oat meal Apricot. Tässä siis täysjyväkaurahiutaleitten lisäksi kuivattua aprikoosia, sokeria ja suolaa. Hyvää tämäkin on, ehkä hieman liian makeaa minun makuuni, mutta ehdottomasti aion tätä syödä jatkossakin. Saahan tästä rautaa, B1-vitamiinia, proteiinia ja magnesiumia ja ravintokuituja. Energiaa yhdessä pussillisessa on 140 kcal.

Oat Bread Mixillä tehty vuokaleipä. Nousee niin valtavaksi, ettei meinaa mahtua vuokaan. Onneksi silikonivuoka antaa periksi. Aivan ihanaa siis sellaisenaan tai paahdettuna.

Kerrankin hyvänmakuinen välipalakeksi. Sisältää mm. täysjyväkauraa, tummia suklaahiutaleita ja ruskeaa sokeria. Kätevästi pakattu neljän keksin pakkauksiin. Yhdessä keksissä 44 kcal.

Tämäkin välipalakeksi hyvänmakuinen. Sisältää mm. täysjyväkauraa, rusinoita, ruskeaa sokeria ja merisuolaa. Pakattu neljän keksin pakkauksiin. Yhdessä keksissä on 46 kcal.

Oat Bread Mixistä tehty vuokaleipä sopii myös lämpimiin voileipiin. Tässä täytteenä gluteenitonta kinkkua, paljon yrttejä, tomaattia, pippurisekoitusta, valkosipulia ja juustoraastetta. Lämmitetty mikrossa ja lopuksi lisätty rucolaa.

Muffin Mixillä saat nopeasti maukkaat muffinssit.

Muffin Mixillä tehtyjä muffinsseja.