Nämä molemmat jauhoseokset sopivat melkein mihin leivontaan tahansa. Tein mm. alla olevat leivät käyttämällä 5 dl Fin Mixiä ja 4 dl Grov Mixiä 5 dl:aan vettä. Lisäksi kuivahiivaa, suolaa 1,5 tl ja öljyä 1 dl. Paistoin 225 asteessa n. 15 minuuttia. Hyvää voin ja sormisuolan kanssa. Nam.

Semperleivät: Tarkemmat ohjeet mervinmagoisten suolaisissa.

Ihanat suklaakeksit. Vahvan kahvin kanssa erityisesti.

Välipalaksi herkkua. Täyttävää. Puolikas riittää hyvin.

Tämä tuote on tulossa kauppoihin toukokuussa 2015. Hyvää tuotteessa oli tumma suklaa, se ei ollut liian makea. Hyvä vohveli kahvin kanssa sekä makeisten korvikkeena sellaisenaankin. 125 g:n pussi on hyvä. Ei tule ahnehtineeksi liikaa kerralla. Ainakin itselläni meni koko pussillinen yhteen menoon. Huonoa oli se, että tuote sisältää sokera ja soijalesitiiniä, jos näitä haluaa ruokavaliossaan vältellä.

Suosittelen. Tämä on varmasti lapsillekin mieluinen, vaikka sisältääkin tummaa suklaata. Mutta onhan seassa ihanaa minttuakin.

Tämä leipä tulossa toukokuussa 2015 kauppoihin. Pakastetuote. Tein lämpimiä voileipiä uunissa. Sopii siihen hyvin. Kokeilin myös voileipägrillissä ja tavallisessa paahtimessa. Hyvää oli. Sellaisenaankin ihan kelpo leipä, mutta paahdettuna parempi.

Tästä saa varmaan hyvän voileipäkakunkin, kunhan ottaa reunat pois. Kokeilen vielä jossain välissä sitäkin.

Suosittelen tätä tuotetta.

Semperin Toasty tummasta tehty lämpimät leivät. Nam.

Kolmioleivät

Näissä kolmioleivissä käytetty Semperin Toasty tumma -leipiä. 

Tee ensin tahna:

1 prk tonnikalaa öljyssä

Puoli prk ruohosipulituorejuustoa  (200 gr:n rasiasta)

2 rkl suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja

1 tl harissaa tai muuta chilitahnaa

persiljaa ja  pippuria myllystä

Ohje: Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään. Älä poista tonnikalasta kaikkea öljyä. Tahnasta pitää tulla kostea. Ota 12 leipää, laita kuuden leivän päälle tahnaa. Voitele loput kuusi kaurajuomalla tai kasvisliemellä kunnolla kosteaksi ja paina jokaisen tonnikalaleivän päälle aina yksi voideltu leipä. Levitä lopuksi ohut kerros ruohosipulilevitettä leipien päälle ja leikkaa kahtia leivät kolmioiksi. Päälle vielä tomaattia, kurkkua ja tuoretta tilliä ja persiljaa koristeeksi.

Laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua, jotta leivät ehtivät kostua tarpeeksi.