Tämä munakasrulla tehdään täysin ilman maitoa ja jauhoja. Helppo, nopea ja maukas ja tämän voi täyttää ihan millä haluaa. Minä täytin graavilohella, pieneksi silputulla punaisella ja oranssilla paprikalla sekä tuoreilla yrteillä: lipstikka, persilja, basilica. Tähän sopii mainiosti myös jauheliha sekä graavin kalan kanssa bufala mozzarella. Siis ihan melkein mitä vaan voi laittaa.

Tarvitset:

1 rkl psylliumia

1,5 dl vettä

5 - 6 kananmunaa (jos pieniä, laita 6)

2 dl Greamy cooking kaura ruokakermaa (saa esim. S-marketeista)

1 tl suolaa

pippuria myllystä (tähän sopii hyvin pippurisekoitus)

OHJE:  Turvota ensin psyllium vedessä n. 10 minuuttia (sekoita siis ensin veteen ja anna turvota). Lisää sitten suola, munat ja kaura ruokakerma. Vatkaa hetken aikaa seosta. Laita reunalliseen uunipeltiin leivinpaperi. Voitele se pullasudilla öljyllä, jotta saat sitten munakasrullan hyvin irti. Kumoa seos pellille. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 - 20 minuuttia. Kun munakasrulla on mukavan ruskea, on se valmis.

Kumoa sitten rulla toiselle leivinpaperille ja laita haluamasi täytteet. Rullaa leivinpaperia apuna käyttäen kauniiksi, tiiviiksi rullaksi. Nauti esimerkiksi vihersalaatin ja punajuurien kanssa. Tätä voi syödä joko kuumana tai kylmänä. Käy hyvin myös kahvin/teen kaverina.