Blinijauhoseoksesta tehty Blinileipä. Lisätty Provenan kaurahiutaleita, mysliä, 4 dl vettä ja 0,5 dl öljyä. Jätä taikina puuromaisen löysäksi. Uunissa 250 asteessa n. 20 min.

Gluteeniton, laktoositon ja maidoton pohja. Riisijauhoa, sokeria, tapiokatärkkelystä ja nostatusaineita. Helppo ja nopea. Lisäksi tarvitset margariinia ja munia sekä vettä.

Farinan piirakkapohjaseoksella tehty mustikka-vaniljarahkapiirakka

Tämä piirakka tehty Farinan Pizza- ja piirakkapohjaseoksesta. Täytteen ohjeen löydät mervinmagoisten suolaisista.

Tämä on gluteeniton tuote. Tarvitset tämän lisäksi 3 munaa, 2,75 dl maitoa (kauramaito käy hyvin myös), 2 pss kuivahiivaa, 100 gr voita. Jos teet korvapuusteja niin lisäksi sitten tietenkin kanelia ja sokeria. Taikinan vaivaamiseen voit tarvita myös gluteenittomia jauhoja. Yksi kananmunista menee voiteluun.
Suosittelen tätä. Tuli maukkaita voisilmäpullia.

Valmiit voisilmäpullat. Käytin voin lisäksi Gluteenittoman maailman Canderelia, mikä on tehty Steviasta.

Voin lämpimästi suositella tätä pizzapohjana. Ssältää riisijauhoa, tapiokatärkkelystä, gluteenitonta kaurajauhoa, psylliumia, suolaa ja sokeria. On siis myös munaton, maidoton, soijaton, laktoositon tuote. Tarvitset tämän lisäksi vain kuivahiivaa ja öljyä sekä vettä.

Tein kaksi pyöreää pizzaa. Molemmissa täytteenä oli mervinmagoisten tomaattikastike, tonnikalaa, pepperonia, aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita ja runsaasti juustoa päällä.